Fie ca e pentru o cina rapida cu familia sau un party cu prietenii, rasolul de vita (beef hammer) este o piesa la superlativ!Acesta este o taietura in forma de “ciocan”, cu multe tendoane dar aromata, deosebit de suculenta, blanda, carnoasa, puternic marmorata si usor de gatit, care provine din partea de mijloc al piciorului. Nu este greu de ghicit de unde provine numele de “beef hammer” deoarece forma sa este precum al ciocanului. Este o bucata impunatoare de carne (3-3,5 kg), ..
Carnea ajunge in bacanie, este pregatita cu grija de macelarul nostru si apoi maturata in vitrinele special amenajate, in scopul obtinerii unor specialitati fragede si gustoase...
Oasele garf afumate sunt secretul tuturor gospodinelor pentru ciorba delicioasă de afumatură cu borș românesc, varză călită tradițională cu os afumat sau ciorbă de fasole...
Carne de buna calitate, cu putina grasime. O poti folosi pentru intreaga familie pentru fripturi la cuptor, snitele, tocaturi, la gratar, mancaruri cu legume...
Pulpa de berbecuț este renumită pentru textura sa fragedă și gustul bogat, fiind o alegere populară pentru o varietate de preparate culinare. Fie că este preparată la grătar, la cuptor sau într-o tocăniță tradițională, pulpa noastră de berbecuț va transforma orice masă într-o experiență culinară memorabilă. Îmbogățește-ți meniul cu savoarea și calitatea pulpei noastre de berbecuț...